Vážení obchodní přátelé,

vydavatelství Springer si pro Vás opět připravilo sérii webinářů, které mají uživatelům příslušných produktů vydavatele pomoci maximalizovat efektivitu výzkumu. Prvním ze série bude webinář o práci s databází SpringerMaterials:

SpringerMaterials: How to find the information you need for your research

 

Webinář se uskuteční dne 3. března 2022 v 9:00 SELČ.

Vědeckou databázi  Springer Materials používají vědci z různých oborů po celém světě na identifikaci materiálů a jejich vlastností. Databáze poskytuje aktuální data a pokročilé funkce pro podporu výzkumu v materiálových vědách, fyzice, chemii, strojírenství a dalších souvisejících oborech. Zahrnuje více než 290 000 materiálů a na 3000 dat o fyzikálních a chemických vlastnostech na jediné platformě.

Více o SpringerMaterials:

  • Komplexní databáze pokrývající množství tříd materiálů, typů vlastností a aplikací
  • Vylepšené funkce vizualizace dat zobrazují interaktivní krystalové struktury, datové tabulky a fázové diagramy s možnostmi exportu pro další analýzu
  • Vyhledávací funkce optimalizované pro vědu o materiálech, jako je elementární složení nebo hledání chemické struktury, umožňuje rychlé vyhledání údajů o vlastnostech materiálu
  • Důvěryhodný a vybraný zdroj s tisíci odborníků na materiálové vědy zajišťující vysokou kvalitu dat

Prezentující  Dr. Michael Klinge, Director Product Management z produktového týmu databáze SpringerMaterials představí databázi a její hlavní ovládací prvky.  Účastníci semináře se naučí v databázi vyhledávat a uplatňovat v praxi informace z databáze. Školení bude doplněno o praktické příklady.

Na webinář se můžete přihlásit ZDE.

VAŠE SUWECO